Llibre
   
Tres clàssics de la Pilarín Bayés
Tres àlbums en edició facsímil
Antoni Cuadrench\Pilarín Bayés (il·lustr.)
Col·lecció: Àlbums il·lustrats, 101
Edat: a partir de 4 anys
Gènere: Àlbum il·lustrat
Mides (cm): 24,0 x 34,0
Enquadernació: Rústica
Preu: 17,95 €
Pàgines: 16

Sinopsi
"Les aventures d'en Flor i en Mosqueta" En Flor i en Mosqueta són dos nens eixerits que viuen en un poblet. Són molt amics, però si en Flor és pausat i tranquil, en Mosqueta és un cul inquiet. Tant, que li'n passa una que no esperava: mentre aguantava uns quants globus, surt volant i s'envola cap a un altre planeta.

"Els tres cavallers alts" Una vegada, en un poble del mig d'Europa hi havia tres cavallers, tres cavallers molt alts, els més alts que mai us heu imaginat. No cregueu que fossin uns gegants, ni uns ogres, però, això sí, arreu on anaven sempre resultaven ésser els més alts de tota la gent que hi havia; per això tothom els anomenava els tres Cavallers Alts.

"La fabulosa història d'Eixerit 1r i la seva carrossa" Eixerit 1 és el rei de Pallúsia, i està molt trist. Els seus súbdits li fan creure que és molt divetit i acaba anomenant-se Eixerit I. Fins i tot, per continuar-li la broma, li construeixen una carrossa amb una capsa d'ampolles de xampany. Però resulta que ha d'anar a una trobada amb altres reis i acaba sent la riota de tothom. En tornar, ell i el seu fill decideixen aconseguir una carrossa com déu mana. I comença l'aventura.

Tres àlbums excepcionals, il·lustrats per Pilarín Bayés, en edició facsímil amb motiu del 50è aniversari de la Galera.

 
Tres clàssics de la Pilarín Bayés  
   
 
   
 
© La Galera, SAU Editorial - Josep Pla, 95 · 08019 Barcelona - Tel. 93 412 00 30 · Fax 93 301 48 63