Llibre
   
Pergamí
El fill del Caçador de llibres
Sergio A. Sierra\Meritxell Ribas (il·lustr.)
Col·lecció: Narrativa Singular,  54
Edat: a partir de 10 anys
Gènere: Novel·la
Mides (cm): 17,0 x 22,5
Enquadernació: Cartoné
Preu: 17,95 €
Pàgines: 256

Sinopsi
Aquesta és la història de Pergamí, el fill del bibliotecari del regne eslau d'An. Una història que tracta sobre un llibre maleït perdut, sobre vanitoses profetesses i tortuosos oracles, i sobre criatures i poders antics com la nit. Aquestes són les aventures d'un nen, el fill del Caçallibres, que no tenia por de viatjar en companyia de dimonis, bruixots o llegendaris guerrers condemnats a la bogeria, per tal de salvar el seu pare.

Aquesta és la història de Pergamí, un nen que vivia en una biblioteca plena de llibres i que un dia va descobrir que no tots els relats tenen un final feliç.


Autor
Sergio A. Sierra va néixer a Barcelona el 1975. Va estudiar Filologia Clàssica i més tard va col·laborar com a redactor a diaris gratuïts com Mes Ciutat i Ciutat Nord, així com a revistes de cinema fantàstic i oriental com Scifi.es i Scifiworld. L'any 2007 va publicar el seu primer conte il·lustrat: Pincel de Zorro (Ediciones Ondina), il·lustrat per Meritxell Ribas. L'any 2008 va escriure el guió El hambre, un agujero infinito, una història per la revista de còmic de terror Cthulhu, de Diabolo Ediciones (2008) amb dibuixos d'Unai Ortiz de Zarate. L'any 2009, un altre cop amb Meritxell Ribas, va adaptar al còmic el guió de la novel·la de Mary Shelley Frankenstein o el moderno Prometeo (editorial Parramon, 2009), que posteriorment va ser editat a França, Argentina, Mèxic, Brasil i Estats Units. L'any 2012 publica amb la Galera la seva primera novel·la: Pergamí, el fill del caçador de llibres, il·lustrat per Meritxell Ribas. L'any 2013 publica també per l'editorial francesa Editions 12BIS el primer llibre per a una nova sèrie de còmic per França i Espanya, Yôkai - La Conspiración Heike vol. 1, amb dibuix d'Álex Sierra. Aquell mateix any publica l'adaptació infantil dels contes El gato con botas (Vicens Vives, 2013), il·lustrat per Meritxell Ribas i Los Tres Cerditos, il·lustrat per Dídac Pla. Actualment compagina la seva feina d'escriptor i guionista amb la seva feina en una important distribuïdora de còmics i merchandise.
 
Pergamí  
   
 
   
 
© La Galera, SAU Editorial - Josep Pla, 95 · 08019 Barcelona - Tel. 93 412 00 30 · Fax 93 301 48 63